Jongerenwerk Krimpen aan den IJssel

DSC 6537 bewerkt 2

Daniel Korver

Ik ben regio coördinator van Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland, de stichting voor jongerenwerk die ingehuurd wordt door de gemeente. Ik geef inhoudelijk leiding aan het team jongerenwerkers in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast onderhoud ik contact met de gemeente en verschillende netwerkpartners.

Lees meer: Daniel Korver

Gunther Gehlich

Ik kom uit het mooie Brabant op 3 km afstand van Pretpark de Efteling. Als jongerenwerker leg ik contact met jongeren en zorg ik ervoor dat zij hun vrije tijd zinvol besteden.

Lees meer: Gunther Gehlich

Roland Meivogel

Ik ben 25 jaar geleden begonnen als vrijwilliger bij het jongerenwerk. Na het behalen van mijn diploma ben ik 25 jaar geleden begonnen als jongerenwerker in Krimpen. In 2000 ben ik begonnen bij de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland.

Lees meer: Roland Meivogel

Rik van der Meer

 Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in het sociaal culturele werk en allround inzetbaar. Als allround werker organiseer ik samen met de jeugd activiteiten en laat hen participeren in verschillende projecten als het kunsgrasveld, DCV, vluchtelingen. 

Lees meer: Rik van der Meer

Wolter Dijkstra

Mijn naam is Wolter Dijkstra. Per januari 2014 ben ik actief als jongerenwerker in Krimpen aan den IJssel. Mijn grootste taak in Krimpen aan den IJssel is om mij bezig te houden met het jongerenwerk op straat.

Lees meer: Wolter Dijkstra

Linda Smits

Al meer dan 15 jaar actief in het jongerenwerk en sinds juni 2004 werkzaam bij Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland. Ik werk sinds 2012 24 uur per week in Krimpen aan den IJssel als allround jongerenwerker.

Lees meer: Linda Smits

Kirsten Groos

Ik ben een aantal jaar geleden begonnen bij Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland als stagiaire in Krimpen aan den IJssel toen ik nog bezig was met mijn opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming. Ik heb ondertussen in meerdere gemeenten gewerkt en zal vanaf 2014 ook werkzaam zijn in Krimpen aan den IJssel.

Lees meer: Kirsten Groos

Social Media

FacebookknopTwitterknop