Linda Smits

Al meer dan 15 jaar actief in het jongerenwerk en sinds juni 2004 werkzaam bij Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland. Ik werk sinds 2012 24 uur per week in Krimpen aan den IJssel als allround jongerenwerker.

 

 

Als allround jongerenwerker organiseer o.a. in samenwerking met ongeorganiseerde jongeren (op straat) verschillende, gevarieerde activiteiten. Zowel in de wijk als in Jongerencentrum 't Onderdak. Ook bemiddel ik tussen overlastmelder en – gever(s). Ik ben dus eigenlijk een sociaal makelaar op straat. Eens per maand organiseer ik activiteiten in Jongerencentrum 't Onderdak, specifiek voor meiden in de leeftijd van 12 - 17 jaar.

 

Sinds 2008 ben ik gecertificeerd JIMMY (Jongeren Informatie Medewerker) en voorzie jongeren op en laagdrempelige manier van informatie over onderwerpen die belangrijk zijn in hun belevingswereld. En natuurlijk komen belangrijke maatschappelijke thema's ook aan bod. Sinds 2013 ben ik ook geregeld te vinden op de VO scholen in Krimpen aan den IJssel om jongeren te voorzien van informatie.

 

Met de tranisitie Jeugdzorg voor de deur, wordt het jongerenwerk steeds belangrijker als samenwerkingspartner. Ik werk dan ook nauw samen met het CJG, de politie en de gemeente.

 

 Contact met Linda Smits, mail naar Lindasmits@stjjmh.nl of bel naar 0619919615. 

 

Social Media

FacebookknopTwitterknop