Gunther Gehlich

Ik kom uit het mooie Brabant op 3 km afstand van Pretpark de Efteling. Als jongerenwerker leg ik contact met jongeren en zorg ik ervoor dat zij hun vrije tijd zinvol besteden.

 Ik stel samen met mijn collega’s een heel programma op met allerlei activiteiten waar de jongeren aan kunnen deelnemen. Daarnaast doe ik veel ondersteuning bij, Jong en Oud, Schoolinformatie, Social Media en andere projecten in samenwerking met verschillende partners. In mijn takenpakket heb ik begeleiding voor stagaires op me genomen. Ik wil graag jongeren begeleiden waar ze goed in zijn (talentontwikkeling), maar ook "ins en outs" van het vak moderne jongerenwerk laten zien en ondergaan.

 
Vanaf komende jaar zit ik al meer dan 18 jaar bij Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland. Wat ik leuk vind als jongerenwerker is de contacten die ik maak met jongeren en de reacties die ik krijg. Er zijn jongeren en ouders die het jongerenwerk echt waarderen. Dat is zo mooi om te zien en het geeft voldoening om iets te betekenen voor die jongeren die het ook echt nodig hebben.

In contact komen met Gunther, mail naar gunthergelich@stjjmh.nl of bel naar 0654907049

Social Media

FacebookknopTwitterknop