Nieuwjaarsfeest groep 8 Paperclip/Fontein een succes!!!

Vrijdag 17 januari jl. vond er in Jongerencentrum ’t Onderdak een nieuwjaarsfeest voor groep 8 van de Paperclip en Fontein plaats.


In november vorig jaar kwamen 6 meiden, 3 van beider scholen, naar ’t Onderdak met de vraag of zij zelf een feest mochten organiseren in het jongerencentrum. Zij  wilden graag een feest organiseren om de groepen van allebei de scholen dichter bij elkaar te brengen. Naar eigen zeggen is de sfeer tussen de groepen 8 niet altijd even leuk, en de meiden wilden hier graag verandering in brengen door een gezamenlijk feest te organiseren, waarvan de inkomsten geheel ten goede zouden komen aan stichting Kika.

 

De meiden hadden alles al tot in de puntjes geregeld, van portiers aan de deur tot eigen DJ’s. DJ Didier en Wessel hebben de sterren van de hemel gedraaid met hun eigen sound. Van 19:00 tot 22:00 uur was het een groot feest! Er werd veel gelachen en gedanst, gedronken en gesnackt.

 

De tieners hebben het erg naar hun zin gehad en waarschijnlijk wordt er voor de zomervakantie een deel 2 georganiseerd. Voor de foto's kan je hier terecht.

DSC00177 1024x768

Social Media

FacebookknopTwitterknop