Meiden gezocht voor workshop zelfverdediging

Jongerenwerk Krimpen is op zoek naar meiden in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar die een workshop zelfverdediging willen volgen.

 

 

Het Jongerenwerk wil voor meiden een workshop zelfverdediging organiseren die 8 weken in de avond wordt gegeven door een ervaren docent, die al workshops heeft verzorgd voor het Jongerenwerk. De workshop zal plaatsvinden op woensdagavond vanaf 19 uur,duurt anderhalf uur, startend op 14 mei.

 

Wat ga je leren???

Meiden van 12 - 17 jaar leren, door middel van sportlessen gegeven door een ervaren sportinstructeur, weerbaarder te worden, door verschillende technieken aan te leren.

Meiden leren om te gaan met het eigen lijf/lichaam, door middel van variërende oefeningen, die zowel solo als met een sparringpartner uitgevoerd kunnen worden. Meiden leren zich zelfverzekerder op te stellen in onaangename situaties (uitgaan etc.) Meiden aanleren nee te zeggen door middel van oefeningen. Meiden zelfverdedigingstechnieken aanleren, zodat zij beter voor zichzelf op kunnen komen. Werken aan de conditie en uithoudingsvermogen.

 

Bij 6 of meer inschrijvingen zal de workshop doorgaan.

 

Interesse of wil je meer informatie?

Mail of bel met Linda Smits; lindasmits@stjjmh.nl,  06 199 19 615 of komt langs tijdens openingsuren van jongerencentrum ’t Onderdak, Groenendaal 5 te Krimpen aan den IJssel; dinsdag-donderdag- of vrijdagmiddag van 14.30 uur - 17.30 uur of vrijdagavond van 18.30 – 21.30 uur.

 

Social Media

FacebookknopTwitterknop