Rondleiding in de gevangenis, schrijf je nu in!

Op woensdag 7 mei organiseert Jongerenwerk Krimpen aan den IJssel een rondleiding in de Penitentiaire Instelling (gevangenis) van Krimpen. Jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17

jaar uit Krimpen aan den IJssel krijgen de unieke kans om een kijkje te nemen in de gevangenis van Krimpen aan den IJssel. Niet alleen krijg je een rondleiding maar krijg je ook extra uitleg over het dagelijks leven binnen de binnen de muren. Deze activiteit is van 10:30 t/m 13:30 uur en is geheel gratis, inschrijven is wel verplicht. Jezelf inschrijven doe je door je voornaam, achternaam en geboortedatum te mailen naar wouterrijneveld@stjjmh.nl of door te sturen via de app/sms op het nummer 06-46602813. Inschrijven kan tot uiterlijk 21 april, er zijn maar een aantal plaatsten dus schrijf je op tijd in!!

 

Voor je jezelf inschrijft voor deze activiteit moet je rekening houden met het volgende:
* Je moet een identiteitsbewijs bij je hebben om je bij binnenkomst te kunnen legitimeren. Dus neem een geldige (let goed op de verloop datum) ID kaart of paspoort mee.
* Mobiele telefoons, camera’s en andere elektronische apparatuur zijn binnen de inrichting verboden. Laat deze dus thuis, je mag deze NIET mee naar binnen nemen.
* Bij binnenkomst vindt een controle plaats op ijzerwaren (detectiepoort). Laat spullen die je niet nodig hebt dus thuis om alles vlot te laten verlopen.

 

 

Opzet poster PI

Social Media

FacebookknopTwitterknop