Jongerenwerk Krimpen organiseert: Workshop Improtheater

Jongerenwerk Krimpen organiseert in samenwerking met de Impromaniacs een workshop improvisatietheater (vaak afgekort tot improv of impro). Dit is een vorm van theater

waarbij de spelers het verhaal, de personages en de tekst ter plekke verzinnen. Een aantal jaren geleden heeft het improvisatie theater veel aandacht gekregen, door het tv programma “De Lama’s” van BBN. Maar het zelf doen is natuurlijk nog veel leuker, dan er naar te kijken.

 

Wie zou jij graag willen zijn op het toneel? Alles is mogelijk binnen het improvisatietheater. Je leert mooie, spannende, ontroerende, geheimzinnige of juist gekke scènes te spelen, in deze korte cursus improvisatietheater. In 5 lessen leer je de basisprincipes die nodig zijn om improtheater te kunnen spelen.

 

Op woensdagavond 1, 8, 15, 22, 29 oktober kunnen jongeren van 12 t/m 17 jaar van 19:30 t/m 21:00 uur terecht in jongerencentrum ’t Onderdak, Groenendaal 5. De workshop is GRATIS maar jongeren moeten zich wel even inschrijven (er zijn maar een beperkt aantal plaatsen) door hun naam en leeftijd te mailen naar wouterrijneveld@stjjmh.nl of door te geven via sms/whats-app op het nummer 06-46602813 Ook wordt er van deelnemers verwacht dat ze minimaal 4 van de 5 avonden aanwezig kunnen zijn.

 

Impro poster voorkant af

Social Media

FacebookknopTwitterknop